Lid worden?

Met het lidmaatschap van de vereniging maak je deel uit van de op sport gerichte Watersportvereniging Vinkeveen-Abcoude en kun je deelnemen aan de vele activiteiten die door en voor de leden worden georganiseerd. Je maakt dan ook deel uit van een vereniging die niet alleen een sportief maar ook een breed sociaal karakter draagt waar je vele vrienden en vriendinnen kunt maken en daar ook kunt blijven ontmoeten. Het lidmaatschap is onderverdeeld in:

> Senior lidmaatschap

> Echtgenoot lidmaatschap

> Jeugdlid tot en met 20 jaar

> (Donateur)

Voor jeugdleden is in overleg met de Jeugdcommissie een aantal jeugdboten voor het seizoen te huur. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact op met de jeugdcommissie (mail de jeugd commissie). Nieuwe leden die deelnemen aan jeugdtrainingen kunnen ook inschrijven door middel van het trainingsinschrijfformulier (binnenkort beschikbaar). Let wel op dat het opzeggen van de training niet inhoudt dat het lidmaatschap wordt opgezegd. Dit blijft doorlopen tot het lidmaatschap expliciet wordt opgezegd.

Lidmaatschapstarieven zoals vermeld op de inschrijfformulieren zijn gebaseerd op prijspeil 2022 en zijn onder voorbehoud van een eventuele aanpassing. Download hier het inschrijfformulier WVA Inschrijfformulier lidmaatschap 2024 en stuur dit naar WVA Vinkeveen, Postbus 52, 3645ZK Vinkeveen of (mail dit naar de ledenadministratie).  Alternatief is het ook mogelijk in te schrijven op deze website hier.

WVA_machtiging 

Huishudelijk Reglement WVA

STATUTEN WVA

privacybeleid-wva-2018.pdf