Sloepentocht

Sloepentochten

De vereniging organiseert jaarlijks een sloepentocht. Deze staat open voor leden en (indien voldoende plaats) voor niet leden. De tocht is een leuke manier voor leden, die normaal op de plas varen, om ook eens de sluizen door te gaan. Er worden lunches en diners georganiseerd en, indien het een tweedaagse tocht is, ook een overnachting. In het verleden is de tocht reeds gegaan naar Amsterdam, Utrecht, Loosdrechtse plassen, Nieuwkoopse plassen, Aalsmeer en een rondje Groene Hart Noord. 

 

Sloepentocht 2022

Na de Corona tijd is er weer ruimte voor een sloepentocht. Dit is elke keer weer een leuke dag waarbij door jong en oud veel plezier wordt beleefd aan het nemen van sluizen, bruggen, riviertjes en kanalen en vooral aan elkaar. Heb je geen sloep, dan heb je vast vrienden of familie met een sloep en kun je toch meedoen. Met een gezelschap is het zowiezo nog gezelliger op het water!

Zet zondag 21 augustus in je agenda! Verzamelen bij het clubschip uiterlijk 8:45 uur!

Deze keer gaan we (waarschijnlijk) een rondje Clubschip, Wilnis, Mijdrecht, Uithoorn, Ouderkerk aan de Amstel, Clubschip doen. We lunchen dan in het Rechthuis aan den Amstel. Bij terugkomst op het Clubschip wordt er een luxe buffet gepresenteerd, waar je voor €25,- per persoon aan kunt deelnemen. 

Opgeven voor de sloepentocht (en deelname aan het buffet) vóór 1 augustus bij Frans Verkaik (telefoon 0651258540).

Let op: deze activiteit is open voor schippers die nog geen lid zijn, maar wel geinteresseerd zijn in een lidmaatschap. Nodig vooral familie en vrienden uit.

Inschrijven 2022