Combi Vinkeveen 21 en 22 september 2019

Jaaaa, het is bijna weer zover! De Combi Vinkeveen staat voor de deur en jij kunt natuurlijk mee doen. We varen op zaterdag 21 september en zondag 22 september wedstrijden in de Optimist (Optimist, Optimist benjamin, Optimist groen), RS Feva en Splash. Heb jij zin om jouw krachten te meten met andere zeilers en vooral in een weekend vol plezier? Mocht er onverhoopt niet gezeild kunnen worden door te veel of juist te weinig wind dan zorgen wij dat je je in ieder geval niet hoeft te vervelen.

Inschrijven

Het inschrijven gaat via www.sportinschrijving.nl. Als je hier nog nooit gebruik van hebt gemaakt, moet je daar als zeiler een account aanmaken. Dat is heel eenvoudig. Als je een account hebt, kun je inloggen. Kies dan voor ‘inschrijven’ en selecteer Watersportvereniging Vinkeveen-Abcoude en open de wedstrijdkalender. Daar kies je de Combi Vinkeveen en de rest spreekt voor zich.

Kosten

Deelname aan de Combi kost € 22,50 per boot en € 27,50 voor een tweemansboot. Schrijf je in na 15 september, dan komt er €15,- per boot bij. Schrijf dus op tijd in!

Lunchpakketten zijn te bestellen voor € 5,50 en een diner kost € 11,-.

Wedstrijdbepalingen

De wedstrijdbepalingen kun je hier downloaden. Het aparte reglement voor Optimist groen is opgenomen als bijlage A.

Binnenkort vind je op deze pagina meer praktische informatie en het programma.

Open link in new tab
eet-je-mee

Lunch en maaltijd

Voor de combi kun je lunchpakketten bestellen en op zaterdag kan je deelnemen aan het gezamenlijke diner. Om zeker te zijn van een lekkere lunch en/of diner kan je deze bij je inschrijving meteen bestellen en betalen. Diners kunnen eventueel ook op de dag zelf nog besteld worden, zolang de voorraad strekt. Je kunt natuurlijk ook lunchpakketten en diners reserveren voor je supporters.

Lunchpakket Een lunchpakket bestaat uit twee belegde broodjes, fruit, drinken en een reep.

Diner Bij goed weer is er zaterdagavond een heerlijke BBQ met salades en een ijsje toe. Is het weer iets minder goed dan zorgen we voor een lekker buffet.

Net als vorig seizoen betaal je bij de WVA contant of met pin. 

Waar moet je zijn?
Tijdens de combi is het heel gezellig en druk. Maar waar moet je met je bootje of rubberboot heen en wat zijn onze “spelregels”? Het evenement is op Zandeiland 4. Rechts op het zandeiland is het clubterrein, links het parkeerterrein

waar-moet-je-zijn

Waar zet je je bootje neer of meer je je rubber af?
In het kaartje hieronder zie je waar je je bootje kwijt kan. Je kunt daarin ook zien waar de rubberboten wel- en niet mogen liggen (de rode kruisen).

eiland4-2019
parkeerplaats

Waar kan je parkeren?
In het plaatje hierboven zie je dat links op het eiland een groot parkeerterrein is. Heb je een grote trailer meerdere zeilbootjes? Je mag dan aan het begin van het parkeerterrein even stoppen om de trailer af te koppelen. In alle andere gevallen rijd je door. Pakeren of zelfs maar stoppen op de toegangsweg is niet toegestaan.  Houd je daar aan!!! Het spreekt voor zich dat parkeren voor of vlak naast een slipway niet is toegestaan en ook niet bevorderlijk is voor je lak.

 

Wil je op vrijdag bootjes of rubberboten brengen?

Dat kan tussen 17.00 en 21.00. Je mag dan ook gebruik maken van de kraan. Inschrijven kan vanaf 19.00 uur. Kranen op zaterdag is niet mogelijk en zondag pas na 18.00. Een uitstekend alternatief is de nieuwe slipway voor motorboten aan het einde van de parkeerplaats. Daar kan je ook je wegtrailer parkeren.  Denk er om dat je met je rib om het duikgebied heen vaart. Oók op zaterdag en zondag!

 

Wat vinden wij héél vervelend?

We herhalen het nog maar even: parkeren of stilstaan op de toegangsweg. Ook op zondag. Mensen kunnen de verleiding moeilijk weerstaan om de auto (vaak met trailer ) alvast op de toegangsweg klaar te zetten voor vertrek. Daardoor is dan alleen eenrichtingsverkeer mogelijk, tot grote irritatie bij andere deelnemers.