Combi Vinkeveen 11 en 12 september 2021

Wij zijn super blij dat we op 11 en 12 september de Combi Vinkeveen mogen organiseren! We varen op zaterdag 11 september en zondag 12 september wedstrijden in de Optimist (Optimist, Optimist benjamin, Optimist groen), RS Feva, Laser 4.7 en Splash A en B. Heb jij zin om jouw krachten te meten met andere zeilers? Schrijf je dan snel in via deze link

Uitslagen

Volg de uitslagen hier (link volgt).

Wedstrijdbepalingen

De wedstrijdbepalingen kun je hier downloaden. Zorg ervoor dat je zelf een afdruk bij je hebt tijdens het evenement. We verstrekken geen prints vanuit de organisatie!

Open link in new tab
lunchpakket

Lunch

Voor de zeilers is er mogelijkheid om een lunchpakket te bestellen voor zaterdag en/of zondag. Beide dagen bestaat het pakket uit een broodje hamburger, een belegd broodjes, een reep, fruit en drinken. 

Aangepaste regels i.v.m. Corona

Dit evenement kan alleen doorgaan als we ons aan de regels houden die de overheid en het watersportverbond hebben opgelegd. In nauw overleg met de combi Amsterdam en de gemeente De Ronde Venen, hebben we afspraken gemaakt. Wij hebben de afspraken voor dit evenement voor je op een rij gezet:

  • Heb jij, of heeft een van je huisgenoten één van de Coronoaverschijnselen zoals die staan omschreven op de site van het RIVM , kom dan niet naar de Combi Vinkeveen. Je krijgt je inschrijfgeld teruggestort.
coronavirus-2019
  • Kom met zo min mogelijk mensen naar het evenement! Onze voorkeur heeft het dat je gedurende het weekend door je coach wordt begeleid en dat je ouders je alleen komen brengen en halen.
  • We verbieden het niet om je ouders mee te nemen, maar wij vragen je om de rest van de familie zoals opa’s en oma’s thuis te laten zodat we 1,5 meter afstand op ons terrein kunnen garanderen.
  • Er zijn verschillende plekken waar je je boot kunt afladen. Volg daarvoor de instructies van de wal crew van de WVA.
  • (Rubber)boten kunnen bij voorkeur al op vrijdag worden gebracht. Ophalen kan ook op de maandag na het evenement.
  • Optimist Groen is op zondag om 14.00 uur klaar met zeilen en krijgt een eigen prijsuitreiking. De overige klassen zijn niet voor 15.00 uur klaar. Hierdoor verspreiden we de drukte op het terrein bij het ophalen van de deelnemers en boten.

Clubhuis

  • In het clubhuis gelden strikte regels. Volg deze ook op zodat we niet in de problemen komen.
  • We zullen ook buiten voor een verkooppunt van drinken/snoep e.d. zorgen zodat we met zo min mogelijk personen in het clubhuis zijn.
  • Het aantal parkeerplaatsen is beperkt. Probeer zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden. Bij aankomst op het terrein volg je de borden naar het parkeerterrein en/of de aanwijzingen van de organisatie.
  • Kamperen of camperen op het terrein van de vereniging is dit jaar helaas niet toegestaan.

Wij hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij en zien je graag in september in Vinkeveen!

wvaslider-home4
wvaslider-home6