Combi Vinkeveen 2 en 3 juni 2018

Je kunt nu inschrijven voor de Combi Vinkeveen. Dat kan via deze link Wacht niet te lang: Schrijf je in na 25 mei, dan betaal je 15 euro meer. Om de wedstrijden in goede banen te kunnen leiden hanteren we een maximum van 220 boten.

Heb je nog nooit gebruik gemaakt van Sportinschrijving.nl? Dan moet je daar eerst als zeiler een account aanmaken. Met dat account kun je vervolgens inloggen en je als deelnemer inschrijven voor de Combi Vinkeveen, maar ook voor bijvoorbeeld de Combi Braassem.

Uitleg voor het inschrijven bij Sportinschrijving.nl:

  • Je vraagt een account aan bij Sportinschrijving.nl
  • Wacht op de bevestiging per email
  • Log in bij sportinschrijving.nl
  • Kies “inschrijven”
  • Selecteer “Watersportvereniging Vinkeveen-Abcoude”
  • Kijk op de ” Wedstrijdkalender”
  • Selecteer de optie “inschrijven
  • Vul je gegevens in en betaal via Ideal

Zelfs inschrijven op het laatste moment bij de informatiebalie met contante betaling kan, maar doe je het liever eerder. Je bespaart jezelf dan ook € 15,-.

Wedstrijdbepalingen 2018 kun je hier downloaden.

Eet je mee?

Open link in new tab

 

 inschrijving-start

eet-je-mee

Bij de WVA krijg je goed te eten voor weinig geld. Details hierover volgen binnenkort op deze pagina.

Net als vorig seizoen betaal je bij de WVA contant of met pin. 

Waar moet je zijn?
Tijdens de combi is het heel gezellig en druk. Maar waar moet je met je bootje of rubberboot heen en wat zijn onze “spelregels”? Het evenement is op Zandeiland 4. Rechts op het zandeiland is het clubterrein, links het parkeerterrein

waar-moet-je-zijn

Waar zet je je bootje neer of meer je je rubber af?
In het kaartje hieronder zie je waar je je bootje kwijt kan. Je kunt daarin ook zien waar de rubberboten wel- en niet mogen liggen (de rode kruisen).

eiland4
parkeerplaats

Waar kan je parkeren?
In het plaatje hierboven zie je dat links op het eiland een groot parkeerterrein is. Heb je een grote trailer meerdere zeilbootjes? Je mag dan aan het begin van het parkeerterrein even stoppen om de trailer af te koppelen. In alle andere gevallen rijd je door. Pakeren of zelfs maar stoppen op de toegangsweg is niet toegestaan.  Houd je daar aan!!! Het spreekt voor zich dat parkeren voor of vlak naast een slipway niet is toegestaan en ook niet bevorderlijk is voor je lak.

 

Wil je op vrijdag bootjes of rubberboten brengen?

Dat kan tussen 17.00 en 21.00. Je mag dan ook gebruik maken van de kraan. Inschrijven kan vanaf 19.00 uur. Kranen op zaterdag is niet mogelijk en zondag pas na 18.00. Een uitstekend alternatief is de nieuwe slipway voor motorboten aan het einde van de parkeerplaats. Daar kan je ook je wegtrailer parkeren.  Denk er om dat je met je rib om het duikgebied heen vaart. Oók op zaterdag en zondag!

 

Wat vinden wij héél vervelend?

We herhalen het nog maar even: parkeren of stilstaan op de toegangsweg. Ook op zondag. Mensen kunnen de verleiding moeilijk weerstaan om de auto (vaak met trailer ) alvast op de toegangsweg klaar te zetten voor vertrek. Daardoor is dan alleen eenrichtingsverkeer mogelijk, tot grote irritatie bij andere deelnemers.