Zoeken

Uitslag Combi 2020

12 september 2020  -  Algemeen
De uitslagen van de Combi Vinkeveen 2020: einduitslag-optimist-groen-combi-vinkeveen.pdf einduitslag-optimist-combi-vinkeveen.pdf einduitslag-splash-combi-vinkeveen.pdf

Combi Vinkeveen 12 en 13 september

24 augustus 2020  -  Algemeen
Wat hebben we het wedstrijdzeilen gemist in het voorjaar. Wij zijn dan ook super blij dat we op 12 en 13 september de eerste Combi van 2020 mogen organiseren! We varen op zaterdag 12 september en zondag 13 september wedstrijden in de Optimist (Optimist, Optimist benjamin, Optimist groen), RS Feva, Laser 4.7 en Splash A en B.  Meer weten? Kijk hier. 

Start volwassenactiviteiten

20 mei 2020  -  Algemeen
Nadat de jeugdactiviteiten (optimistentraining) weer zijn opgestart op 3 mei, zullen vanaf 21 mei ook het volwassenzeilen en het SUPpen weer mogelijk zijn. De gemeente heeft ons plan van aanpak goedgekeurd. Wil je deelnemen aan één van deze activiteiten neem dan op met de coordinator en lees het plan van aanpak goed door. Plan: plan-van-aanpak-wva-v2.pdf Coordinator volwassenzeilen: rob.jessu...

Start optimistentraining

29 april 2020  -  Algemeen
Per 3 mei gaat onze optimistentraining weer van start. Wel onder aangepaste omstandigheden. Die staan omschreven in het Plan van Aanpak, wat op basis van het protocol van het KNWV is ontwikkeld. Alle deelnemers, ouders en betrokken vrijwilligers moeten dit goed doornemen en zich strikt aan de hierin vermelde regels houden.

Havenreglement up-to-date gemaakt

28 april 2020  -  Algemeen
Het bestuur heeft accoord gegeven op een nieuwe versie van het havenreglement. Leesbaarheid is verbeterd en enkele regels zijn geactualiseerd. Bekijk hier het nieuwe havenreglement.